- توضیحات محصول
 - مشخصات فنی
 - نظر کاربران
 - ارسال نظر
 
- برج های خنک کننده فایبر گلاس مکعبی شرکت ساران از نوع Cross Flow (جریان متقاطع) و ظرفیت هایی 80 الی 250 تن ساخته می شوند. 
- بدنه ، تشت جمع آوری آب و دریچه های ورودی هوا از جنس فایبر گلاس F.R.P  با کیفیت بالا و مقاوم در مقابل اشعه ماورا بنفش خورشید (UV) و رطوبت بالا می باشند. 
- المانهای خنک کننده (پکینگ ها) از جنس PVC با روکش آنتی باکترالر انتخاب گردیده و قطعات فلزی از جنس آهن ST37 که پس از ساخت گالوانیزه گرم میگردد. 
- الکتروموتور مورد استفاده از نوع فلنچ دار و از مارک های معتبر اروپای غربی ، با درجه حفاظت IP55 می باشد. 
- اتصال بدنه و قسمت های مختلف برج با استفاده از پیچ و مهره می باشد. 
- طراحی مکعبی شکل این برج ها سبب شده است که سطح مکش هوا افزایش یافته و جریان هوا به راحتی صورت پذیرد که این امر موجب بالا رفتن راندمان و کاهش توان الکتروموتور می گردد. 
- از مزایای این نوع برج ها نسبت به مدل های مشابه میتوان به عدم وجود نازل در پاشش آب، راندمان بالاتر، کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینه های تعمیرات و نگهداری، به حداقل رساندن قطعات مکانیکی و غیره اشاره نمود. 
- برج های خنک کننده فایبر گلاس مکعبی ساران با دو نوع کاربری صنعتی و تهویه مطبوع ساخته می شود. و امکان سفارش ساخت در مدل های کوچکتر از 80 تن و بزرگتر 1000 تن نیز وجود دارد
| برج خنک کننده فایبر گلاس مکعبی ساران مدل SRFCTEXQ-250 | 
			